2021-03-13 09:20:41• hírek • Szatmár.ro

Fontos tisztséget kapott Tóga István

Tóga Istvánt nevezték ki a Környezetvédelmi Alap (AFM) elnökének, az erről szóló határozat már a Hivatalos Közlönyben is megjelent.

Tóga István Adrei Cazacutól veszi át a stafétát, aki azt követően kapta meg december közepén e tisztséget, hogy Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter kérésére menesztették az előző elnököt, Dan-Cătălin Vatamanut. Utóbbinak azért kellett búcsúznia az AFM elnöki székétől, mert a háztartási gépek roncsprogramjának 12 órára beütemezett elindítása előtt néhány perccel bejelentette, hogy a projekt elindítását meghatározatlan időre elhalasztják.


„Az elmúlt hónapban, és még hétfőn is folyamatosan biztosítottak afelől, hogy nincsenek a program elindítását gátoló műszaki problémák. Véleményem szerint ezt a hozzáállást lehetetlenség tolerálni: hogy a start előtt néhány perccel – bármilyen okból – bejelentsd a lakosságnak, hogy a rendszer nem áll készen a feliratkozások fogadására és regisztrálására” – jelentette ki akkor Fechet.


Magyar Lóránd is gratulált a kinevezéshez


„Az EU-s finanszírozású projektek mestere és nagy tapasztalata van a közigazgatásban is: Tóga István lett a Környezetvédelmi Alap Ügyvezetőségének elnöke! Szatmár megyéből egy igazi profi érkezik a bukaresti központú intézmény élére, én pedig biztos vagyok: kiemelkedően jó munkát fog végezni ebben a pozícióban is! Gratulálok István, és sok erőt és kitartást kívánok neked a rád váró feladatokhoz” – kommentálta a kinevezést közösségi oldalán Magyar Lóránd parlamenti képviselő.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: